Грим и мигли

Мигли косъм по косъм
Миглите са изработени от естествена коприна, която не дразни и не пречи на процеса на възстановяване на вашите собствени. Апликират се една по една, без да имат директен контакт с клепача. В отговор на различните предпочитания, дължината на копринените мигли варира между 7 и 15мм.

3D мигли
Самите косъмчета са от коприна, използват се изключително щадящи материали и тъй като миглите са по-леки от стандартните, усещането накрая е като за пеперудени криле. Благодарение на новата технология за удължаване на мигли, може да се постигне по-добра симетрия и плътност, защото не зависим толкова много от вашите собствени мигли. Можем да добавяме повече миглички, където е необходимо.

Диамантени мигли

Представляват косъмчета,изработени от смола,по олекотени от другите предлагани на пазара продукти,с раздвоен връх създаващ нежна гъстота.Крайният резултат е естесвен и завладяващ поглед

Поддръжка
Важно е да знаете, че вашите мигли, също както и косата, падат ежедневно и в рамките на 2 - 4 месеца се подновяват напълно, затова се препоръчва да се прави поддръжка поне веднъж месечно, за да може да се добавят допълнителни удължители на ново израсналите косъмчета. Оптималното време за поддръжка, което се препоръчва, е 3 седмици.

Цена

Пробен грим 20 лв.
Дневен грим 30 лв
Вечерен грим 40 лв
Булченски грим 50 лв (с включен пробен)
Абитуриентски грим 50 лв (с включен пробен)
Мигли снопчета 20 лв

Мигли косъм по косъм 70 лв
Поддръжка 30/35 лв

Диамантени мигли 90 лв

Поддръжка 40 лв


3D мигли 100 лв
Поддръжка 30/40/45 лв

Оформяне, почистване на вежди 4/6 лв
Боядисване на вежди 4 лв

Грим и мигли
Грим и мигли