Апарат Корпо 02

Oще един приятел в помощ на борбата с килограмите!
 30 авг 2012 : 07:10
corpo_023_1024x683_1_.jpg

Апарат CORPO-02 е съвременен уред за електростимулация на световноизвестната испанска марка SORISA за извършване на антицелулитни процедури, разбиване на мастни натрупвания, стягане на кожата и мускулатурата и цялостно стягане на тялото с гарантиран ефект!

Електростимулацията с апарат Корпо-02 е пасивна тренировка на мускулите, която съответства на няколко фитнес тренировки, само че без да се морите в залата, а лежейки удобно, докато четете любимото си списание и слушате приятна музика!!!

КАКВО Е ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯТА:

Електростимулацията е физиотерапевтично въздействие върху проблемните зони на фигурата. При него специален апарат генерира различни видове електрически импулси, които действат върху мускулите, мастната тъкан, кожата, кръвоносната и лимфната системи. Апаратът предлага 6 програми, за различни зони от тялото, в които са избрани най-подходящите видове ток, съобразно търсеният резултат. Програмите на апарата се прилагат за постигане на следните резултати:
Моделиране на тялото и отслабване - задейства процеса на разграждане на складираните мазнини и води до намаляване на обиколките на тялото в сантиметри.
Борба с целулита- изглаждане релефа на кожата и намаляване на целулитните бучки.
Стягане на кожата, мускулите, бюста - при отпуснатост на кожата, слаб мускулен тонус, за възстановяване след раждане или операции, за стягане и повдигане на бюста.
Третиране на проблеми с кръвообращението и лимфния поток -подобрява оросяването и пречиства тъканите, стимулира кръвообращението и движението на лимфната течност, подобрява състоянието на кожата и съединителната тъкан.

НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ ЕФЕКТЪТ ОТ ПРОЦЕДУРИТЕ:

Ефективността на Корпо 02 се дължи на комплексното въздействие на електрическите импулси върху тялото, както и на факта, че подпомага естествените процеси, които организмът ни използва, за да възстанови своя баланс.

1. ТРЕНИРА МУСКУЛИТЕ – това е ефектът на пасивната мускулна гимнастика.

Електрическите импулси карат мускулите да работят, като натоварването съотвества на няколко интензивни фитнес тренировки.
• По време на процедурите мастните резерви се използват за енергия;
• Електростимулацията увеличава количеството енергия, която се изразходва в ежедневието. В човешкият организъм мускулите са най-големият консуматор на енергия, след мозъка. Колкото по тренирани и оформени са мускулите, толкова повече калории се изгарят;
Електростимулацията стяга и оформя мускулатурата. Така формите на тялото се прибират и фигурата изглежда значително по-стройна и хармонична;
Допълнителни плюсове:
Предпазва кожата от образуване на стрии в процеса на отслабване и до голяма степен запазва бюста;
• Позволява целенасочена тренировка и оформяне на отдлени мускулни групи, например коремните и седалищните, без да участва останалата част от тялото. При фитнеса това не е възможно /например 45 минути коремни преси/
• Позволява бърз напредък на хора, които до този момент са имали слаба физическа активност, тъй като още от първата процедура натоварва пълноценно мускулатурата, без опасност от травми и мускулна треска;
• Подходяща тренировка за хора, които по различни причини не могат да имат нормална физическа активност – високо кръвно, висока степен на затлъдтяване, травми и различни заболявания, възраст, слаба мускулатура, след заболяване или операция.

2. ЗАДЕЙСТВА РАЗГРАЖДАНЕТО НА СКЛАДИРАНИТЕ МАЗНИНИ – това е ефектът на електролиполизата. Електрическите импулси подават сигнал, който стимулира производството на веществата, разграждащи мазнините в мастните клетки и се грижат освободената енергия да бъде изгорена от мускулите.

3. СТИМУЛИРА КРЪВООБРАЩЕНИЕТО И ДВИЖЕНИЕТО НА ЛИМФНАТА ТЕЧНОСТ.
Кръвообращението има ключова роля за разграждането на мастните резерви. Доброто кръвообращение означава достатъчно количество кислород, без който разграждането на мазнините е невъзможно.
Борба с целулита – подобряването на циркулацията в долните крайници е основна част от третирането на целулита.
Допълнителни плюсове: Електростимулацията укрепва стените на кръвоносните съдове, подобрява оросяването и може да се използва като профилактика на циркулаторни проблеми, болки и тежест в долните крайници. Дренажният ефект предпазва от задържане на течности и пречиства тъканите от отпадни продукти, което е особено важно в процеса на отслабване.

4. ПОДОБРЯВА СЪСТОЯНИЕТО НА КОЖАТА
Електрическите импулси стимулират производството на колаген и еластин, което заедно с подобреното оросяване, възстановяват еластичността и релефа на кожата при целулит, след раждане или рязко отдлабване.

Препоръчителният курс от процедури с апарат Корпо 02 /целутрон/ е 10 – 20 броя, максимум през ден, като резултати, свързани с намаляване на обиколките и оформяне на силуета могат да се наблюдават след 4-5 процедури. Броят на процедурите по принцип зависи от степента на проблема, от това какви резултати се търсят, от съдействието на клиента и някои обективни фактори /възраст, здравословно състояние, метаболизъм, бързина на повлияване от електротерапия/.
От съществено значение за постигане на желаните от Вас резултати е съчетаването на електростимулацията с хранителен режим, подходяща физическа активност, антицелулитни масажи, специализирана антицелулитна козметика, процедури за детоксикация, хранителни добавки.